Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкри плана

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкри плана
Коментари Харесай

Тръмп: Ще спра войната за 24 часа, ще накарам Путин и Зеленски да сключат сделка

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкри проекта си за реализиране на мир в Украйна в границите на 24 часа след завръщането си в Белия дом в изявление за Fox News.

Той акцентира, че има положителни връзки със Зеленски, само че и с съветския президент Владимир Путин, като добави, че актуалният президент Джо Байдън не е кадърен да се оправи със международните водачи. Тръмп изясни, че ще предложи на украинския президент Володимир Зеленски да подписа договорка.

" Това са умни хора, в това число Макрон от Франция. Мога да прегледам цялостен лист от хора, в това число Путин. Тези хора са остри, твърди и като цяло покварени. Покварени и на върха на опциите си. Имаме човек, който няма визия какво се случва. Това е най-опасното време в историята на страната ни ", сподели някогашният американски президент.

Водещият помоли Тръмп да изясни в детайли проекта си за преустановяване на войната в границите на 24 часа.

" Познавам Зеленски доста добре, познавам и Путин доста добре, дори по-добре. Имах положителни връзки и с двамата, доста положителни. Бих споделил на Зеленски: „ Стига толкоз “. Трябва да се съгласиш. " Бих споделил на Путин: „ Ако не сключите договорка, ние ще му дадем доста. Ние ще дадем на (Украйна) повече, в сравнение с са получавали, в случай че би трябвало. Ще приключа договорката за един ден ", сподели той.

Инфо: foxnews.com, novini.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР